Není zavinovačka jako zavinovačka

 

Není zavinovačka jako zavinovačka

 

Naše babičky a prababičky nedaly na zavinovačky dopustit, pak přišla doba, kdy byly považovány za staromódní a dnes se k nim znovu vracíme.

Péřová zavinovačka letíme

  

PROČ?

U maminky v bříšku má miminko málo místa, a tak se cítí v bezpečí. Péřová zavinovačka pak vašemu mrňouskovi vytvoří podobné prostředí, na jaké u vás byl zvyklý.

 

Podle čeho ale vybrat tu správnou?

Velmi důležitý je materiál výplně. Nejlepší je husí peří, které je více plnivé, má menší množství tuku a není cítit, jak tomu někdy bývá třeba u kachního. Výplň z husího peří je lehčí a komfortnější. Má také delší životnost. Dokáže také udržet teplotu vašeho miminka, takže se v ní ani v horkých dnech nebude přehřívat.

 

Jak dlouho vám zavinovačka vydrží?

Na trhu jich je nepřeberné množství, ale je dobré myslet dopředu. Zavinovačka, která má členitý tvar a v sobě zašité tkaničky na stažení, splní jedinou funkci - využijete ji pravděpodobně jen prvních pár týdnů a pak z ní miminko vyroste. Zavinovačka, která má jednoduchý tvar velkého polštáře vydrží miminku několik měsíců a později ji využijete jako peřinku minimálně do roka věku.

 

Můžu zavinovačku vyprat?

Určitě se vám nechce běhat se zavinovačkou do čistírny. Dejte si tedy pozor, zda se dá prát. Lily is sailing vyvinula zavinovačky tak, aby se i vnitřní polštář dal vyprat v pračce a usušit v sušičce (miminko přeci nebude čekat, až uschne ????).

 

A v neposlední řadě, která z nás by se neřídila svým vkusem? Vyberte tu, která se vám nejvíce líbí! Naší kompletní nabídku zavinovaček najdete zde.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz