Akademie Lily is sailing

Akademie Lily is sailing 

Tenhle nápad už mám v hlavě dlouho, od doby, kdy mě na  Festivalu Mini oslovila Lucia, poradkyně v oboru psychomotoriky malých dětí, lektorka vaničkování a dětských masáží. Líbilo se jí, co Lily is sailing dělá a to mě jako začínajícímu tvůrci dodalo sílu, že to v co věřím je správné, a že jdu správným směrem. Tam moje spolupráce s odborníky vlastně začala.

SA100956_800x500 

Naše produkty, hlavně výplně a povlaky péřových zavinovaček, polštářků do postýlky a do kočárku, jsem začala upravovat přesně tak, aby vyhovovaly nejpřísnějším parametrům a požadavkům z odborného pohledu pro práci s miminky. Byly to cenné rady od lidí, kteří přesně vědí, co od těchto produktů požadují a co je pro práci s nimi nejlepší.

 

SA101021_800x500 
Příběh Lily is sailing se pro mě netočí jen kolem prodeje produktů. Nechceme být jen firma co vyrábí a prodává. Chceme pro vás, nás a naše děti přinést něco víc. Chceme být partnerem a pokud možno i poradnou pro rodiče. Moc dobře si pamatuji, když byla Lily malé miminko, že jsem nevěděla, jak Lily správně uchopit nebo jak s ní manipulovat. Slovem správně myslím to, abych ji neublížila v jejím vývoji, abych nepokazila něco, s čím pak bude mít jako dospělá problém. Babičky mě zrovna nemilovaly, když jsem jim často upravovala pozici, jak Lily držet. No, vztah s maminkami a tchýněmi známe všichni. Je vám jasné, že moc nadšené nebyly :). Ale jedna věc snad platí, všichni chceme pro své děti to nejlepší a určitě jim nechceme ubližovat, jen třeba nevíme, jak na to. A proto právě teď pro naše zákazníky vzniká AKADEMIE LILY IS SAILING.

clanek blog_SA100970_1

 
O co přesně jde? Je to souhrn video kurzů, článků a rad od odborníků, pravidelně doplňovaný a aktualizovaný. Akademie bude pro každého našeho zákazníka zdarma. Se zbožím, zakoupeným u nás, dostanete i link na vstup do této veřejně nepřístupné sekce našich stránek.
 
Aktuálně pro vás máme natočená 3 videa s úžasnou Veronikou Měchurovou ze známé Babyporadny. Určitě se podívejte na její instagramový profil, kde naleznete spoustu skvělých tipů a triků.
 
Co jsme pro vás zatím natočili?
- kurz vaničkování,
- masáž miminek,
- jak pomoci miminkům s lezením pomocí lezecího pásu.

 

SA100990_800x500

V tomto článku najdete pár fotek ze zákulisí natáčení. Fotil je můj dlouholetý kamarád Honza Martinec. I když je svatební fotograf, tak se krátce po vzniku Lily is sailing pustil na naše produktové focení a naštěstí s námi pořád drží. Miluju jeho fotky. Na naše produktové focení s vždy bereme opravdové rodiče s jejich miminkem, tak doufám, že je to z fotek znát. První tři kurzy jsme natočili se čtyřmi miminky. Moc děkuji všem maminkám a tatínkům, že za námi přijeli a mohli jsme s malými modely videa natočit.

Těším se, že AKADEMII LILY IS SAILING brzo spustíme a vám bude přínosem v prvních letech rodičovství. 

 

Eva

zakladatelka Lily is sailing 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz